Over ons

Onze geschiedenis

2014
2014

De start van de Madeleine

“De Madeleine” is genoemd naar het beroemde Franse cakeje gemaakt van amandel, citrus en boter. Madeleines worden volgens authentiek en geheim recept in “De Madeleine” vervaardigd.

De smaakvolle “Madeleine” is gevestigd in een fraai herenhuis uit 1890 gelegen aan de Ginnekenweg 140 naast “Restaurant De Stadstuin” waar Linda & Adrie Crezee in 1997 de deuren opende. Sinds april 2014 is hun sfeervolle winkel met de heerlijkste zoete verrassingen geopend. In het restaurant kunt u tijdens de middag ook terecht voor een heerlijke thee of koffie met de heerlijkheden van “De Madeleine”.

Chef van “De Madeleine” is Thomas Van Voorst, deze jonge talent volle Chef maakt voor u de mooiste Franse Specialiteiten zoals “Macaron De Paris”, Madeleines, Chocolade, Pâte de Fruite, Marshmallows en nog veel meer ambachtelijke producten.

Ontmoet het team